for correct function of this site, i need to use cookies...
move to top
|
Lipka discussion forum
new "Jerusalem"
|
sk
|
en
|
aA
|
|
information of the day :
meaning of life of the day :
Astaxanthin a Fucoxanthin...
|
|
entries 4 |
shows 185 |
uniques 30 |
theme was created 30.4.2023 16:08 by Enter
|
1
|
...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu. linkMajú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.
|
|
|
2
|
|
1. Enter 30.04.2023, 16:08
...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu. https://i84.servimg.com/u/f84/19/96/58/00/12312.jpg Majú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.
▲
30.04.2023, 16:11
|
|
3
|
|
1. Enter 30.04.2023, 16:08
...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu. https://i84.servimg.com/u/f84/19/96/58/00/12312.jpg Majú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.
▲
30.04.2023, 16:20
|
Pre tých, čo nevedia, čo sú to antioxidanty:
Neustále biochemické reakcie, ktoré prebiehajú prevažne v pečeni, produkujú fragmenty s neviazaným kyslíkom. Najreaktívnejším prvkom vôbec. Ten sa po uvolnení okamžite viaže so všetkým naokolo. Poškodzuje teda bunkové steny, DNA a pod... Hovorí sa mu RADIKÁL. Keď sú však kyslíkové väzby neutralizované, je so svojimi dvojmocnými väzbami neškodný. O túto neutralizáciu sa starajú antioxidanty. Astaxanthin je asi to najlepšie, čo na tento účel slúži.
|
|
|
4
|
|
3. Enter 30.04.2023, 16:20
Pre tých, čo nevedia, čo sú to antioxidanty:
Neustále biochemické reakcie, ktoré prebiehajú prevažne v pečeni, produkujú fragmenty s neviazaným kyslíkom. Najreaktívnejším prvkom vôbec. Ten sa po uvolnení okamžite viaže so všetkým naokolo. Poškodzuje teda bunkové steny, DNA a pod... Hovorí sa mu RADIKÁL. Keď sú však kyslíkové väzby neutralizované, je so svojimi dvojmocnými väzbami neškodný. O túto neutralizáciu sa starajú antioxidanty. Astaxanthin je asi to najlepšie, čo na tento účel slú...
▲
30.04.2023, 16:36
|
Väčšina ľudí, čo schytali rakovinu ju majú vďaka pôsobeniu voľných radikálov
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
created by dzI/O 2015 - 2025
size : 63 430 B
generated in : 0.194 s
this site needs to use cookies, to work properly...
version : 1.05 ( 27.4.2024 21:45 )
themes displays : 29 492 965 x
unique displays : 3 083 001 x
ip address : 3.133.100.204
|
some ad
share this page
page has income only from voluntary donaters
please, support creator
by bank transfer
SK41 1100 0000 0026 1872 7972
 by PayPal
by Viamo
by Donater
by sending bitcoins
|