pre správne fungovanie tejto stránky, potrebujem používať cookies...
hoď ma hore
none

Lipka diskusné fórum

nový "Jeruzalem"

sk | en | aA
ak chceš diskutovať, musíš sa... registrovať
ak si zabudol heslo... resetovať heslo

informácia dňa :

zmysel života dňa :

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Astaxanthin a Fucoxanthin...

príspevkov
4
zobrazení
163
unikátne
30
tému vytvoril(a) 30.4.2023 16:08 Enter
1
30.04.2023, 16:08
...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu.

odkaz

Majú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.
2

1. Enter 30.04.2023, 16:08

...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu. https://i84.servimg.com/u/f84/19/96/58/00/12312.jpg Majú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.

30.04.2023, 16:11
3

1. Enter 30.04.2023, 16:08

...sú najsilnejšie antioxidanty na trhu. https://i84.servimg.com/u/f84/19/96/58/00/12312.jpg Majú 1000x silnejší antioxidačný účinok, než Resveratrol, čo je je fytoalexín, ktorý produkujú niektoré rastliny ako obranu voči patogénom (bakteriálnym a hubovým infekciám). Najlepším zdrojom resveratolu je červené hrozno, červené víno. Avšak Astaxanthin a Fucoxanthin sú niekoľko tisíc násobne silnejšie antioxidanty.

30.04.2023, 16:20
Pre tých, čo nevedia, čo sú to antioxidanty:

Neustále biochemické reakcie, ktoré prebiehajú prevažne v pečeni, produkujú fragmenty s neviazaným kyslíkom. Najreaktívnejším prvkom vôbec. Ten sa po uvolnení okamžite viaže so všetkým naokolo. Poškodzuje teda bunkové steny, DNA a pod... Hovorí sa mu RADIKÁL. Keď sú však kyslíkové väzby neutralizované, je so svojimi dvojmocnými väzbami neškodný. O túto neutralizáciu sa starajú antioxidanty. Astaxanthin je asi to najlepšie, čo na tento účel slúži.
4

3. Enter 30.04.2023, 16:20

Pre tých, čo nevedia, čo sú to antioxidanty:

Neustále biochemické reakcie, ktoré prebiehajú prevažne v pečeni, produkujú fragmenty s neviazaným kyslíkom. Najreaktívnejším prvkom vôbec. Ten sa po uvolnení okamžite viaže so všetkým naokolo. Poškodzuje teda bunkové steny, DNA a pod... Hovorí sa mu RADIKÁL. Keď sú však kyslíkové väzby neutralizované, je so svojimi dvojmocnými väzbami neškodný. O túto neutralizáciu sa starajú antioxidanty. Astaxanthin je asi to najlepšie, čo na tento účel slú...

30.04.2023, 16:36
Väčšina ľudí, čo schytali rakovinu ju majú vďaka pôsobeniu voľných radikálov
vytvoril dzI/O 2015 - 2024 veľkosť : 63 143 B vygenerované za : 0.258 s táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať... verzia : 1.05 ( 27.4.2024 21:45 ) témy zobrazené : 27 445 942 x jedinečné zobrazenia : 2 985 545 x ip adresa : 3.138.67.56
dzI/Ov čas
nejaká reklama
zdieľaj túto stránku
štatistiky
TOPlist
podpora
stránka má príjem jedine od dobrovoľných podporovateľov
prosím, podpor stvoriteľa
prevodom na účet
SK41 1100 0000 0026 1872 7972
none
cez PayPal
cez Viamo
none
cez Donater
none
poslaním bitcoinov
none