pre správne fungovanie tejto stránky, potrebujem používať cookies...
hoď ma hore

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Zdravie pochádzajúce z Japonska

príspevkov
4
zobrazení
191
unikátne
46
tému vytvoril(a) 27.5.2023 09:57 Reset
1
27.05.2023, 09:57
Prírodným riešením pre zabránenie prepuknutia COVID-19 je aj enzým nattokinázaNattokinase Plus od slovenského výrobcu Kompava. Zároveň môže pomôcť pri dlhodobých problémoch, ktoré sú dôsledkom očkovania.

Silný enzým nattokináza bol objavený v tradičnom ázijskom jedle „natto“ v 80. rokoch 20. storočia a stal sa predmetom množstva výskumov. Účinok nattokinázy objavil japonský lekár Hiroyuki Sumi s tímom odborníkov v laboratóriu, keď pridal jedlo natto do trombu v Petriho testovacej miske. Pri výskume bola v laboratóriu nastavená teplota 37 °C, aby sa simulovala prirodzená teplota ľudského tela. Výskumný tím pozoroval postupný rozklad trombu, ktorý sa nakoniec úplne „rozpustil“ po 18 hodinách. Nattokináza bola identifikovaná ako prírodná látka, ktorá má schopnosť rozpúšťať zrazeniny. Natto sa tradične vyrába fermentáciou sójových bôbov pomocou prospešnej baktérie Bacillus subtilis natto, čím sa prírodnou cestou získava enzým nattokináza. Zvýšená konzumácia jedla natto znižuje riziko celkovej úmrtnosti na kardiovaskulárne choroby, predovšetkým na ischemickú chorobu srdca. Natto tak prispieva k dlhovekosti japonskej populácie. Keď si porovnáme najnovšie štatistiky, Slováci sa v priemere dožívajú až o 10 rokov menej, ako Japonci.

Ako súvisí nattokináza s COVIDOM?

Prevratná japonská štúdia z roku 2022 s názvom „Degradačný účinok nattokinázy na spike protein SARS-CoV-2,“ potvrdzuje, že nattokináza hrá kľúčovú úlohu pri degradácii S proteínu. Je to ten proteín, ktorý slúži ako vstupná brána vírusu do našich buniek. Taktiež rozkladá rovnaké S proteíny, ktoré sa v organizme môžu začať nekontrolovateľne tvoriť po očkovaní alebo po infekcii vírusom.
______________________________________________________________

Tento enzým užívam niekoľko mesiacov. Všetky vedecké výskumy potvrdili jeho účinok. Napr.: odkaz
none
2

1. Reset 27.05.2023, 09:57

Prírodným riešením pre zabránenie prepuknutia COVID-19 je aj enzým nattokinázaNattokinase Plus od slovenského výrobcu Kompava. Zároveň môže pomôcť pri dlhodobých problémoch, ktoré sú dôsledkom očkovania. Silný enzým nattokináza bol objavený v tradičnom ázijskom jedle „natto“ v 80. rokoch 20. storočia a stal sa predmetom množstva výskumov. Účinok nattokinázy objavil japonský lekár Hiroyuki Sumi s tímom odborníkov v laboratóriu, keď pridal jedlo natto do trombu v Petriho testovacej miske. Pri vý...

27.05.2023, 09:59
Hlavnou výhodou tohoto enzýmu je, že rozpúšťa krvné zrazeniny. To, že účinkuje proti koronavírusu (likviduje ho) je pre mňa druhoradou záležitosťou.
none
3

1. Reset 27.05.2023, 09:57

Prírodným riešením pre zabránenie prepuknutia COVID-19 je aj enzým nattokinázaNattokinase Plus od slovenského výrobcu Kompava. Zároveň môže pomôcť pri dlhodobých problémoch, ktoré sú dôsledkom očkovania. Silný enzým nattokináza bol objavený v tradičnom ázijskom jedle „natto“ v 80. rokoch 20. storočia a stal sa predmetom množstva výskumov. Účinok nattokinázy objavil japonský lekár Hiroyuki Sumi s tímom odborníkov v laboratóriu, keď pridal jedlo natto do trombu v Petriho testovacej miske. Pri vý...

27.05.2023, 10:08
Je treba poznamenať, že tradičné japonské jedlo natto obsahuje veľa vitamínu K, ktorý naopak zrážanlivosť krvi výrazne podporuje. Avšak extrakt nattokinázy z tohoto jedla, vitamín K neobsahuje. Účinok tohoto enzýmu rozpúšťania prípadných krvných zrazenín vo vašom organizme, je vedecky zaručená. Je to najúčinnejší spôsob, ako predchňadzať kardiovaskulárnym ochoreniam. Veď si len spomeňte, ako dopadol pred pár dňami relatívne zdravý herec Daniel Heriban. Odporúčam tento: odkaz

odkaz


none
4

1. Reset 27.05.2023, 09:57

Prírodným riešením pre zabránenie prepuknutia COVID-19 je aj enzým nattokinázaNattokinase Plus od slovenského výrobcu Kompava. Zároveň môže pomôcť pri dlhodobých problémoch, ktoré sú dôsledkom očkovania. Silný enzým nattokináza bol objavený v tradičnom ázijskom jedle „natto“ v 80. rokoch 20. storočia a stal sa predmetom množstva výskumov. Účinok nattokinázy objavil japonský lekár Hiroyuki Sumi s tímom odborníkov v laboratóriu, keď pridal jedlo natto do trombu v Petriho testovacej miske. Pri vý...

27.05.2023, 21:51
Nattokináza je enzým extrahovaný a purifikovaný z japonského jedla nazývaného nattō . Nattō sa vyrába fermentáciou pridaním baktérie Bacillus natto, ktorá tiež produkuje enzým, do uvarených sójových bôbov . Napriek svojmu názvu nattokináza nie je kinázový enzým, ale serínová proteáza zo skupiny subtilizínov. Pomenovaný je skôr podľa toho, že ide o enzým produkovaný nattōkinom, japonský názov pre Bacillus subtilis. Pri kontakte s ľudskou krvou alebo krvnými zrazeninami vykazuje silnú fibrinolytickú aktivitu a pôsobí tak, že inaktivuje inhibítor aktivátora plazminogénu Hoci by sa malo očakávať, že bude trávená a inaktivovaná v ľudskom čreve ako iné proteíny, niekoľko výskumníkov uvádza, že nattokináza je aktívna, keď sa užíva perorálne. Na svete sú traja známi výrobcovia: Contek Life Science , Daiwa Pharmaceutical a Japonská asociácia nattokinázy organizovaná Japan Bio Science Laboratory.
none
vytvoril dzI/O 2015 - 2024 veľkosť : 67 328 B vygenerované za : 0.216 s táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať... verzia : 1.05 ( 27.4.2024 21:45 ) témy zobrazené : 27 675 878 x jedinečné zobrazenia : 2 995 588 x ip adresa : 3.14.134.195
dzI/Ov vek
nejaká reklama
zdieľaj túto stránku
štatistiky
TOPlist
podpora
stránka má príjem jedine od dobrovoľných podporovateľov
prosím, podpor stvoriteľa
prevodom na účet
SK41 1100 0000 0026 1872 7972
none
cez PayPal
cez Viamo
none
cez Donater
none
poslaním bitcoinov
none